Ми пропонуємо вашій увазі новий Портал нерухомості topreal.com.ua - інформаційно-аналітичний ресурс, який надає можливість максимально комфортного пошуку об’єктів нерухомості Закарпаття.

Переваги Ви можете побачити відразу! Продаж нерухомості через соціальні мережі є одним з найкращих способів донесення інформації до покупця. Легко та зручно зайти на сайт та знайти те, що подобається за лічені хвилини. 

Що головне для користувача? Зручність пошуку, максимум при отриманні потрібної інформації, швидкий доступ, легке користування.

Що головне для продавця? Основним пунктом, звичайно, є кількість відвідування та активність  користувачів сайту. Отже, чим більше відвідувачів бачать ваші оголошення, тим більше шансів продати об’єкт. 

Саме це ми і постаралися зробити, при відкритті даного порталу. Ми хочемо знайти як найбільше клієнтів для того, що Ви змогли успішно вести свій бізнес у сфері нерухомості.

Портал  topreal.com.ua стане вашим надійним помічником у пошуку вигідних пропозицій. Тут ви зможете знайти все, що потрібно : покупка, обмін, оренда, інформація щодо правильності оформлення тих чи інших операцій пов’язаних з нерухомістю, вибрати саме те, що вам підходить.  Допоможе швидко знайти покупців для ваших квартир, будинків, земельних ділянок та іншої нерухомості.

Співпрацюючи  з рекламно-інформаційним щотижневиком “Афіша Закарпаття”, портал надає можливість розглянути всі оголошення провідних агенцій нерухомості області, які будуть опубліковані на сайті.

www.topreal.com.ua