Тижневик  “Афіша Закарпаття” є одним з провідних рекламних видань Закарпатської області, що інформує споживачів про маркетингову політику компанії: якість та конкурентоспроможність товару, глибину та ширину асортиментних груп, збутову та цінову політику, бонусні програми.

- Формує споживчий попит, тим самим підвищуючи ефективність діяльності Вашої компанії в Західному регіоні.

- Закріплює в свідомості споживачів ключові фактори успіху компанії на ринку.

- Створює позитивний імідж.

На сторінках впливової та потужної рекламно-інформаційної газети „АФІША Закарпаття” Ви можете ознайомитись з пропозиціями продажу різноманітної продукції від відомих виробників, на сторінках з рубриками розмістити приватні оголошення, знайти або запропонувати роботу, послуги з будівництва та бізнесу.

Окремо можна виділити оголошення, що пропонуються на сторінках від агенцій нерухомості.

Співпрацюючи з порталом нерухомості  topreal.com.ua газета “Афіша Закарпаття” буде розміщувати на даному сайті оголошення, тих АГЕНЦІЙ НЕРУХОМОСТІ, які друкуються у виданні. Додаткове розміщення бази оголошень з нерухомості на сайті надасть кращі умови та можливості для продажу,  покупки або оренди об’єктів та ознайомить з останніми новинами ринку Закарпаття. Зручнbq інтерфейс сайту  забезпечить користувачам  швидкий пошук того чи іншого об’єкту нерухомості, пошук агенцій нерухомості, компаній, що займаються оформленням документів та багато іншого.

Довідка:

„Афіша Закарпаття” – відоме рекламно-інформаційне видання. На ринку 15 років! Загальний наклад 15 000. Видається щоп’ятниці. 

Контакти:

М. Ужгород, пл. Корятовича, 11, кв.6а

(провулок “Гірчичне зерно”,

навпроти кафе “Саламандра”)

(0312) 61-30-01, 068-589-25-02

afisha-online.com.ua

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.